ویزای اکراین

سفری دلپذیر را با ما تجربه کنید

اصل پاسپورت با سه صفحه خالی و با اعتبار بالای ۸ ماه+دو قطعه عکس ۴*۳+ گردش حساب یک ماهه آخر با حداقل مانده ۱۵ میلیون تومان به لاتین یا تمکن مالی +گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب یا اساس نامه شرکت +کپی از صفحات ۱ و ۲ شناسنامه(جداگانه)+ آدرس و تلفن محل کار و منزل +چک ضمانت شخص ثالث(کاسب معتبر) ۲۵ میلیون تومانی

(حضور مسافر جهت مصاحبه الزامی است)

ویزای فوری فقط برای دارندگان ویزای شنگن امکان پذیر است

*رزرو هتل الزامی و توسط این آژانسباید صادر گردد*

حضور مسافر الزامی است

۲۵روز کاری

۳۳۰$

ویزای یک روزه

۳۶۰$

ویزای ۲ هفته ای